Handelsbetingelser

køb hos HomeLayout
Der er ikke indgået en bindende købsaftale med HomeLayout, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra HomeLayout

Priser
Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

Betaling og sikkerhed
HomeLayout modtager pt. kun betaling gennem paypal, som er den mest sikre betalingsform på nettet. Tilmelding af paypal er nemt og sikkert, men tager også  imod de fleste betalingskort.  Efter du har lagt dine varer i indkøbskurven og går til kassen, vil du blive guidet til PayPals side. Her kan du betale med bl.a. VISA og Mastercard eller logge ind og betale med din Paypal konto. Hvis du ikke har et kort der kan anvendes, kan du oprette en PayPal-konto. Når du betaler med Paypal, bliver pengene med det samme flyttet over på din Paypal konto, men først når varen er blevet sendt, bliver pengene trukket derfra. Der kan aldrig trækkes et større beløb med Paypal, end det du har godkendt ved købet.

Det er muligt at betale for sine varer, ved at lave en almindelig bankoverførsel.

Betaling med bankoverførsel
Det er muligt at betale med bankoverførsel, ved Bankoverførsel er det vigtigt du skriver dit ordrenummer i reference feltet. Din ordre vil blive afsendt når betalingen er registreret.

Registrerings nummer: 7453
Konto nummer: 1110919

Fragt og levering
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos HomeLayout’s grossister og leverandører. Der vil normalvis være en leveringstid på 2 – 4 dage, medmindre andet er angivet. Da nogle af produkterne bliver sendt direkte fra grossisten, kan det ske at en ordre ikke bliver sendt samlet, dette sker for at undgå længere leveringstid. Alle ordre fra HomeLayout med levering i Danmark er med gratis fragt.

Fortrydelsesret
HomeLayout yder ifølge købelovens regler en 14 dages fortrydelsesret på varer. Retur-/fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen. Når du vil fortryde et køb, skal du give også tydelig besked til HomeLayout om dit ønske om retur. Derefter har du yderligere 14 dage til at levere varen tilbage til os. Dine penge vil blive tilbagebetalt når varen er kommet retur og vurderet – max 14 dage efter.
Får at få det fulde beløb retur, skal varen være i væsentligt samme stand og mængde.

Retur adresse:

Solsidens Farver A/S
Hjørringvej 80
9400 Nørresundby

HomeLayout modtager ikke varer sendt per efterkrav eller uden porto.

Hvis du sender en vare retur til HomeLayout, som ikke er emballeret forsvarligt, kan der opstå skader på varen, og du vil blive opkrævet de udgifter som HomeLayout har, når varen skal emballeres igen. Ligeledes vil du heller ikke kunne få godtgjort købsprisen for de varer, der har taget skade som følge af uforsvarlig emballage, da du sendte varen til HomeLayout

Anvendelse af reklamationsretten
I overensstemmelse med købelovens regler har du 24 måneders reklamationsret på alle varer.
Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte HomeLayout og forklare, hvori fejlen eller manglen består. HomeLayout vil derefter håndtere din reklamation og reparere/ombytte varen omkostningsfrit.

Hvis du behandler, betjener eller håndterer varen forkert, er evt. skader/fejl ikke dækket af reklamationsretten.

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles HomeLayout indenfor rimelig tid efter varens modtagelse. For at gøre behandlingstiden ved reklamation så kort som mulig, bedes du vedlægge en skriftlig beskrivelse af fejlen/manglen, når du returnerer varen til HomeLayout.

Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Medfølger der tilbehør, som ikke umiddelbart fremgår af det medsendte RMA-skema (reklamationsskema), kan HomeLayout ikke gøres ansvarlig for eventuel bortkomst af disse effekter.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

HomeLayout tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.